Ha vriend, familie, kennis,
Je bent op deze pagina terecht gekomen via mijn Whatsapp berichtje. Zoals je weet is mijn werk uitgekozen om tijdens Proto Art & Design festival Zwolle geëxposeerd te worden in het Academiehuis. Super gaaf natuurlijk, alleen hier komt een enorm kostenplaatje bij kijken. Hier zie je elke dag een update van de teller van mijn non-profit crowdfunding. Bedankt voor je hulp!

Teller: €546  [15 donaties ontvangen]
Streefbedrag: €1106

Encephalartos woodii
Encephalartos woodii staat bekend als ‘The loneliest plant in the world’. Dit komt doordat deze palmvaren in het wild is uitgestorven en omdat er geen vrouwelijk exemplaar van bekend is. Gezien het feit dat palmvarens tweehuizig zijn, kan deze plant zich niet geslachtelijk voortplanten.
Deze fotoserie (met nieuw werk) is gecureerd om bewustwording te creëren rondom endometriose. 10% [!] van de vruchtbare mensen met een baarmoeder heeft te kampen met endometriose. Dit is een ziekte waarbij weefsel dat lijkt op slijmvlies van de baarmoeder groeit buiten de baarmoeder. Dit zorgt voor veel klachten zoals onder andere onvoorspelbare pijn vergelijkbaar met weeën, vermoeidheid en onvruchtbaarheid. Er is nog geen duidelijke oplossing voor deze ziekte.

Proto Art & Design festival Zwolle wordt gehouden van 30 juni t/m 9 juli en hier kun je het werk zien [www.protozwolle.nl].
Als je mij (en andere vrouwen met deze ziekte) wil steunen dan kun je een bedrag naar keuze doneren via de onderstaande QR-code (Tikkie). Het streefbedrag is €1106.

Crowdfunding bedankjes
250 euro of meer: Je ontvangt een gelimiteerde print [oplage 12] 30x30cm
of 30x45cm op fine art papier [museumkwaliteit]: keuze uit de gehele fotoserie, logo/bedrijfsnaam staat als sponsor bij deze expositie en bij toekomstige exposities waar deze fotoserie wordt vertoond en op mijn websitepagina van deze expositie. Daarnaast ontvang je een set van drie ansichtkaarten van de fotoserie.
150 euro of meer: Je ontvangt een riso-print naar keuze [hope of slow mountain] en je ontvangt een set van drie ansichtkaarten van de fotoserie.
50 euro of meer: Je ontvangt een set van drie ansichtkaarten van de fotoserie.
Wanneer het streefbedrag bereikt is, wordt het overcomplete bedrag gedoneerd aan Stichting Endometriose [www.endometriose.nl]. Voor meer informatie over endometriose kun je ook op de hiervoorgenoemde website kijken.
Waar wordt het geld voor gebruikt: Het geld wordt gebruikt voor de productiekosten van de expositie. Hierbij zijn alleen de materiaalkosten begroot. Daarbij moet je denken aan: printkosten van het te exposeren werk op museumkwaliteitspapier [de print is dan eeuwen houdbaar], een stevig ophangframe, materiaal voor de expositie zelf, fotorollen [alles is analoog!], ontwikkelen fotorollen. Dit betekent dat ik niet quitte draai. Mijn werkuren zijn namelijk niet meegerekend en dus is dit het minimale bedrag voor deze non-profit crowdfunding.
Scan de QR-code met je telefoon of klik op deze link en dan word je doorgestuurd naar de Tikkie.
UP